Grisport

Grisport

Grisport is bestaat als sinds 1977. Toen is de eerste schoen geproduceerd. Sindsdien is het producent van handgemaakte schoenen voor wandelen en vrijetijdsbesteding. Het merk heeft zich bewezen als een toonaangevende fabrikant van wandelschoenen door expertise, technologie, innovatie, onderzoek & ontwikkeling als bouwstenen in het productieproces te verwerken. Grisport is een echt Italiaans merk en ondersteunt dit door het ‘Made in Italy’ label.

Kwaliteit en comfort

Grisport maakt gebruikt van hoog kwalitatief materiaal, goede leersoorten en membranen. Toch blijft de traditionele ervaring van het schoenenvak aanwezig in de productie om iedere schoen te voorzien van de kwaliteit en de details van een handgemaakt product. Bij het produceren van schoenen wordt altijd gelet op een mooi design en technologische eigenschappen, maar het comfort van de schoen blijft altijd op de eerste plaats staan en verdient de meeste aandacht.

Volg ons

Grisport magazine

De perfecte schoen verkrijgbaar?

U zoekt een schoen, maar ziet u niet tussen onze collectie op de website staan? Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt zo snel als mogelijk bericht van ons. Wij gaan de schoen voor u opzoeken en nodigen u graag uit in onze winkel om hem te passen. Zo weet u zeker dat de schoen op voorraad is.

Een schoen aanvragen?