Gabor

Het merk Gabor

Bekendste merk voor damesschoenen

Gabor is een familiebedrijf uit Zuid-Duitsland en is al sinds 1949 een toonaangevende schoenfabrikant. Het is het bekendste merk voor damesschoenen in Duitsland en groeit ook in Nederland. Schoenen van het merk Gabor combineren modetrends met een uitstekende pasvorm en kwaliteit voor een scherpe prijs.

Comfortabele damesschoenen

Geen enkele damesvoet is hetzelfde. Daarom combineert Gabor mooie en modieuze schoenen met een hoge mate van comfort. Het merk biedt tussenmaten (halve maten), extra wijdte voor de tenen of bal van de voet en zelfs een speciale kuitwijdte voor laarzen. Strikte kwaliteitscontroles zorgen voor de perfecte afwerking van elke damesschoen die de fabriek verlaat.

In onze winkel en onze online catalogus bieden wij u een uitgebreid aanbod Gabor schoenen.

De perfecte schoen verkrijgbaar?

U zoekt een schoen, maar ziet u niet tussen onze collectie op de website staan? Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt zo snel als mogelijk bericht van ons. Wij gaan de schoen voor u opzoeken en nodigen u graag uit in onze winkel om hem te passen. Zo weet u zeker dat de schoen op voorraad is.

Een schoen aanvragen?

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele acties en het laatste nieuws van Van der Bok Schoenen.

Inschrijven