Cycleur de Luxe

Topmerkschoenen van Cycleur de Luxe

Cycleur de Luxe is een merk dat staat voor lifestyle. Schoenen van goede kwaliteit, en waar nodig met de hand gemaakt zorgen voor exclusiviteit en chic uitstraling. Zoals de naam doet vermoeden, haalt Cycleur de Luxe zijn inspiratie uit fietsen. Of het nu voor de gezelligheid is, je dagelijks leven of in je vrije tijd, fietsen is en blijft ontspannend en gezond. Wie wil daar nu geen goede schoen bij hebben om die ervaring alleen maar beter te maken, zonder pijnlijke voeten. Die zelfde liefde had de oprichter van het merk Cycleur de Luxe, Patrick Vanneste. Hij bedacht daarom een schoen die het jou comfortabeler kan maken.

Patrick Vanneste weet maar al te goed hoe lekker het is om te fietsen. Omdat fietsen steeds populairder werd besloot hij daarom het merk Cycleur de Luxe op te richten. Hier heeft hij zijn grote passie voor fietsen in verwerkt en zo zijn de sneakers van Cycleur de Luxe ontstaan. Het bijzondere van dit merk is de neutrale kleuren waardoor deze schoen op alle andere lijkt en perfect passen bij een classic en casual outfit. Ze zien er dan wel modieus en neutraal uit, maar bieden wel een goede pasvorm en comfort wanneer je gaat fietsen. Waar je ook heen wil gaan, wat je ook wil doen, de schoenen van Cycleur de Luxe kunnen altijd gedragen worden.

De perfecte schoen verkrijgbaar?

U zoekt een schoen, maar ziet u niet tussen onze collectie op de website staan? Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt zo snel als mogelijk bericht van ons. Wij gaan de schoen voor u opzoeken en nodigen u graag uit in onze winkel om hem te passen. Zo weet u zeker dat de schoen op voorraad is.

Een schoen aanvragen?