Uw schoenadvies verdient aandacht

Voorkom voetproblemen met een juist voetbed

Steeds meer mensen hebben voetklachten. We horen het vaak in de winkel, van hielspoor tot gewrichtsproblemen. Wist u dat u al heel veel voetproblemen kunt voorkomen door het kiezen van het juiste voetbed, een goede pasvorm, voldoende demping en hoogwaardige materialen. Wij geven u graag een goed schoenadvies.

Wij begrijpen wat uw voeten nodig hebben

Door onze jarenlange ervaring in de schoenenbranche, begrijpen we precies wat uw voeten nodig hebben. Met de juiste schoenen ontspant uw lichaam en voorkomt u onnodige voetproblemen. Dat is waarom wij er ook voor gekozen hebben om mensen persoonlijk in onze winkel te helpen. Om een schoen te vinden, die als gegoten zit, geven wij u daarom graag een deskundig advies op basis van uw verhaal en wensen.

Wij bieden veel bekende merken

VAN DER BOK Schoenen biedt u een aantrekkelijke collectie dames– en herenschoenen waarin veel bekende merken met verschillende modellen vertegenwoordigd zijn.

We staan voor uitstekende service

Oog voor de klant, uitstekende service en klantvriendelijkheid heeft mede de basis gelegd voor het succes dat al meer dan 50 jaar duurt. Wij staan garant voor een goede service, garantie en kwaliteit voor jong en oud plus een goede balans tussen kwaliteit en prijs.